Getting My istanbul petek servisi To Work

Wiki Article

Kombi ve petek içinde biriken tortular pas ve kir kombiden giden suyun akışını azaltır her two yılda bir petek, her yıl kombi temizliğinin faydaları çAlright

Kullandığımız kimyasal ithaldir. Her Petek ayrı ayrı yıkanır yapılan işlem göz boyama değil müşteri memnuyetidir

Kombiyi açıp gerekli ayarlamaları yaptığınız halde petekler ısınmıyorsa challenge kombiden veya kalorifer borularında olabilir. Kombi servisini çağırıp, gerekli kontrolleri yaptırdığınız halde ısınma sorunu devam ediyorsa problem tesisattan kaynaklanıyordur.

Kombi petek temizliği ve tamiri her tür marka ve product tamiri temizliği itina ile yapılır memnun kalmadığınızda para iade edilir

Haşim usta eline koluna sağlık güler yüzlü işinin ehli emeğinin hakkını sonuna kadar hak ediyor Teşekkür ederim.

Basit bir işlemdir ince düz bir tornavida ile peteğin üst tarafında bulunan hava alma yerinden istanbul petek servisi dikkatli bir şekilde yapabilirsiniz.

Peteklere her gün bakım yapılmasına ihtiyaç olmadığını belirttik ancak peteklerde ısı petek servisi problemi de sık karşılaştığımız durumlardan birisidir.

kombi peteği neden ısıtamaz ? Petekler Isınmıyorsa ne yapmalı yetkili servis çağırmadan önce peteklerin hepsi mi yoksa bir kısmımı sıcak değil ?

petekler altı ısınmıyor ise büyük bir ihtimal peteklerde hava olabilir. petek servisi bu durumda petek ya tamamen ısınmaz yada altı sıcak olmaz

Petekleriniz ısınır vaziyette dimension teslim edilir ve 1 yıl boyunca en iyi performansında ısınmaya devam eder.

Kombi Petek Temizleme ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.

petek ısınmama sebepleri arasında en çok karşılaşılan sorun Petekler için petek servisi yıllık bakım lar yaptırılmamasıdır. . özel sıvılar tesisatın içinde dolaştırılır ve bir makine ile tahliye edilir.

Su gelmeye başladığı zaman petek havası alma işlemi tamamlanmış demektir, vanayı sağa doğru çevirip kapatabilirsiniz,

Firmamızın tüm hizmetlerinden yüksek oranda yararlanabilirsiniz. petek servisi İstenildiği durumda petek yıkama ve temizleme yaparken kombi bakımlarını da hizmetlerini de vermekteyiz. Daha detaylı kombi bakımı hakkında bilgi almak için

Report this wiki page